Ετικέτες

31 Ιανουαρίου 2011

Προνόμια της ΜΠΛΕ Miles&Bonus κάρτας της Aegean

Τα προνόμια της ΜΠΛΕ Miles&Bonus κάρτας της Aegean


Την ΜΠΛΕ κάρτα μπορείτε να την αποκτήσετε όταν συμπληρώσετε 4.000 σε χρονικό διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία της πρώτης χρονικά καταχωρημένης για Μίλια πτήσης (έγκυρα Μίλια).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναφέρετε τον αριθμό μέλους κατά την κράτηση και να επιδεικνύετε την κάρτα μέλους κατά τον έλεγχο του εισιτηρίου σας.
Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε την αυτόματη καταχώρηση των αναλογούντων μιλίων στον Miles&Bonus λογαριασμό σας.


Προνόμια ΜΠΛΕ Miles&Bonus κάρτας :

Aναγνώριση από όλες τις εταιρείες–μέλη της Star Alliance , ούτως ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμιά σας με όποια από τις 27 εταιρείες-μέλη και εάν ταξιδεύετε.


Συλλογή Μιλίων Αναβάθμισης (Tier Miles) αλλά και Εξαργύρωσης (Award Miles) είτε ταξιδεύετε με την Aegean Airlines, είτε με οποιαδήποτε εταιρεία – μέλος της Star Alliance.



Προτεραιότητα στη λίστα αναμονής κρατήσεων. Αναφέροντας τον αριθμό μέλους, κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας, έχετε προτεραιότητα στη λίστα αναμονής της πτήσης που επιθυμείτε να ταξιδέψετε (εξαιρούνται τα δωρεάν εισιτήρια από εξαργύρωση μιλίων).


Προτεραιότητα στη λίστα αναμονής αεροδρομίων, εάν φτάσετε στο αεροδρόμιο χωρίς προηγούμενη κράτηση για μια συγκεκριμένη πτήση (εξαιρούνται τα δωρεάν εισιτήρια από εξαργύρωση μιλίων).
...................................................



Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια*.

Σε κάθε ταξίδι σας με την Aegean Airlines ή οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία του δικτύου της Star Alliance, κερδίζετε μίλια στον Miles&Bonus λογαριασμό σας, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε δωρεάν εισιτήρια για προορισμούς είτε της Aegean Airlines, είτε οποιασδήποτε άλλης εταιρείας-μέλους της Star Alliance.......................


Δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου.

Τα μίλια που συγκεντρώνετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου από την Hertz (Ελλάδας, Κύπρου, Βουλγαρίας).

Επιπλέον Βάρος Αποσκευών.

Σε οποιονδήποτε προορισμό της Aegean Airlines και εάν ταξιδεύετε, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, μπορείτε να έχετε αποσκευές βάρους 5 κιλών πλέον του επιτρεπόμενου.
Συμμετοχές σε ειδικές προσφορές

Ως μέλος του MILES & BONUS θα ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές μας καθώς και για τα τελευταία νέα του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: