Ετικέτες

28 Ιανουαρίου 2011

OLYMPIC AIR TRAVELAIR CLUB

Tο Travelair Club, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air, δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και προνομίων που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Το Travelair Club έχει διαμορφωθεί, προκειμένου να σας εξασφαλίζει αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες με μοναδική εξυπηρέτηση, μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος, συνδυάζοντας ταυτόχρονα ποιότητα και απόλαυση.

Απολαύστε μοναδικά προνόμια στον αέρα και στο έδαφος και παράλληλα κερδίστε - γρήγορα και απλά - μίλια, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε εύκολα επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Κερδίστε μίλια στον αέρα ταξιδεύοντας με την Olympic Air ή μέσω επιλεγμένων συνεργατών όπως η Delta Airlines. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίζετε μίλια και στο έδαφος κάθε φόρα που ενοικιάζετε αυτοκίνητο από την AVIS, επιλέγετε για τη διαμονή σας την αλυσίδα των Classical Hotels, των Aldemar Hotels & Spa, των Grecotel Hotels & Resorts των Aquila Hotels & Resorts ,των Chandris Hotels & Resorts των Capsis Hotels & Resorts, των Hilton καθώς επίσης κάθε φορά που κάνετε κράτηση μέσω της booking.com ή κάνετε αγορές απο τους διάσημους οίκους μόδας του Ομίλου Διγαλάκη,τα καταστήματα Voyager καθώς επίσης και σε κάθε επίσκεψη σας στα κέντρα υγείας & ομορφιάς Symmetria.

Εξαργυρώστε τα μίλια σας σε μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα και ταξιδέψτε στον κόσμο των προνομίων, απλά με την επίδειξη της κάρτας σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: