Ετικέτες

3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ CIP LOUNGES THΣ OLYMPIC ΣΤΟΝ Δ.Α.Α.


Nέες παιδικές γωνιές στα CIP LOUNGES της OLYMPIC HANDLING (αίθουσες «Α. Ωνάσης» και «Μ. Μερκούρη») εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης του Ομίλου OLYMPIC.

Η νέα υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν στους επιβάτες της Business Class  σε συνολικά 23 (είκοσι τρείς) ελληνικές και ξένες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες της Οlympic Handling.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στις αίθουσες, και στη νέα υπηρεσία, έναντι μικρού αντιτίμου (30 ευρώ), ανεξαρτήτως θέσης και αεροπορικής εταιρίας που χρησιμοποιεί ο επιβάτης.
Πρόκειται για ένα χώρο απλό αλλά ζεστό και φιλικό, όπως ένα παιδικό δωμάτιο, όπου μπορούν οι επιβάτες-γονείς να απασχολήσουν ευχάριστα τα παιδιά που ταξιδεύουν μαζί τους, έτσι  ώστε η πτήση να ξεκινήσει ξεκούραστα και χωρίς προβλήματα για τους μικρούς ταξιδιώτες.
Χωροταξικά και αισθητικά  ο χώρος είναι  απομονωμένος από τις υπόλοιπες αίθουσες και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2 - 10 ετών. Οι παιδικές γωνιές είναι εφοδιασμένες με πίνακες και μπλόκ ζωγραφικής, κηρομπογιές, βιβλία, επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια. Η απασχόληση των παιδιών γίνεται υπό την επίβλεψη των γονέων.
Oι νέες παιδικές γωνιές – CIP Lounges αποδεικνύουν τη σημασία που αποδίδει η Olympic Handling στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των υψηλών προδιαγραφών εξατομικευμένων υπηρεσιών της.
Πηγή: http://www.olympicair.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: