Ετικέτες

3 Μαρτίου 2011

SUPEFAST FERRIES / BLUE STAR FERRIES - ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ SEA SMILES

Το Νέο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης συχνών πελατών της Superfast Ferries & Blue Star Ferries είναι κοντά σας στις γραμμές Εξωτερικού και Εσωτερικού και σας προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών & την μοναδική εξυπηρέτηση.
Ξεκινήστε το ταξίδι σας εδώ , συλλέξτε & εξαργυρώστε πόντους σε μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα και ταξιδέψτε στον κόσμο των προνομίων, απλά με την επίδειξη της κάρτας SeaSmiles

υλλογή Πόντων & ΕκπτώσειςΓραμμές Εξωτερικού
Με την επιβίβασή σας, απευθυνθείτε άμεσα στη Ρεσεψιόν του πλοίου επιδεικνύοντας την κάρτα SeaSmiles, το εισιτήριό σας και την κάρτα επιβίβασης, ώστε να καταγραφούν οι πόντοι σας. Χαρείτε τις αγορές σας στο πλοίο από τα μπαρ, τα εστιατόρια, και τα καταστήματα και κερδίστε 1 πόντο για κάθε 1€ που ξοδεύετε.
Με την αγορά του εισιτηρίου σας:
Η κράτηση και αγορά του εισιτηρίου σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο 18130 (νέος πανελλαδικός τηλεφωνικός αριθμός κρατήσεων), online, μέσω των Premium Sales Agents, από τα κατά τόπους Λιμενικά Γραφεία, από τα Κεντρικά Πρακτορεία Έκδοσης & Κράτησης Εισιτηρίων της Superfast Ferries & Blue Star Ferries ή από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων. Περισσότερα ...
Γραμμές Εσωτερικού
Με την επιβίβασή σας, οι πόντοι από την αγορά του εισιτηρίου σας, 1 πόντος για κάθε 1€ που ξοδέψατε, καταχωρούνται αυτόματα στο λογαριασμό σας μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την έναρξη του ταξιδιού σας. Ξεκινήστε τις αγορές σας στο πλοίο από τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα καταστήματα επιδεικνύοντας την κάρτα SeaSmiles και συνεχίστε να κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1€ που ξοδεύετε.
Με την αγορά του εισιτηρίου σας:
Η κράτηση και αγορά του εισιτηρίου σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο 18130 (νέος πανελλαδικός τηλεφωνικός αριθμός κρατήσεων),online, από τα κατά τόπους Λιμενικά Γραφεία, από τα Κεντρικά Πρακτορεία Έκδοσης & Κράτησης Εισιτηρίων της Blue Star Ferries & Superfast Ferries ή από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: